Drůbeží játra na kachním sádle s vodním špenátem

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží játra zbavíme blan, játra omyjeme a necháme osušit. Potom je nakrájíme na malé kousky. Vodní špenát opláchneme, papriku omyjeme, zbavíme je zrníček a dužinu nakrájíme na kousky. To samé s chilli papričkami, ty nakrájíme na tenká kolečka. Stroužky česneku jemně rozdrtíme.
  • 2
    Kachní sádlo rozehřejeme a prudce v něm osmahneme drůbeží játra. Potom játra ochutíme rybí omáčkou a přidáme nakrájené papriky.
  • 3
    Dále ke směsi přidáme sójové výhonky a vše zlehka promícháme a prohřejeme.
  • 4
    Nakonec přidáme špenát, který krátce podusíme, přidáme chilli papričky, aby měla směs pikantní chuť. Před podáváním pokapeme šťávou z limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.