Drůbeží játra s jablky a cibulí

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
31 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra obalíme v hladké mouce a opékáme na oleji doměkka. Spolu s játry opékáme oloupaná, jádřinců zbavená a na osminky nakrájená jablka. Játra musí být dobře propečená.
  • 2
    Zvlášť na troše oleje dozlatova osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli.
  • 3
    Měkká játra osolíme, upravíme na talíře, přidáme jablka a přelijeme šťávou z pánve. Pokrm posypeme osmaženou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.