Drůbeží játra s jablky a cibulí
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůJátra drůbeží
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 3kusyJablka
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
31 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Očištěná játra obalíme v hladké mouce a opékáme na oleji doměkka. Spolu s játry opékáme oloupaná, jádřinců zbavená a na osminky nakrájená jablka. Játra musí být dobře propečená.
- 2Zvlášť na troše oleje dozlatova osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli.
- 3Měkká játra osolíme, upravíme na talíře, přidáme jablka a přelijeme šťávou z pánve. Pokrm posypeme osmaženou cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.