Drůbeží játra s jablky na červeném víně

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá drůbeží játra nakrájíme na plátky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka. Na pánvi na tuku opečeme játra spolu s jablky, vše zalijeme červeným vínem a krátce podusíme. Podle chuti osolíme.
  • 2
    Při podávání pokrm posypeme plátky opražených mandlí. Ke každé porci podáváme nasucho opečené krajíčky veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.