Drůběží játra se šalotkou a sójovými klíčky

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
14 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
832 mg
Cukr
930 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží játra zbavíme blan, nakrájíme na kostky a vypereme. Potom játra necháme okapat. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky, očištěné šalotky na malé kousky nebo kolečka. Špenát opláchneme a necháme oschnout.
  • 2
    Na rozpáleném oleji osmahneme šalotku a česnek. V pánvi je necháme, dokud nebudou mít zlatavé zabarvení. K osmažené zelenině přidáme drůbeží játra. Játra osmahneme zprudka a přidáme k nim sójové klíčky. Směs ochutíme omáčkou hoisin a zlehka promícháme.
  • 3
    Jako poslední přidáme listy špenátu. Vše podlijeme troškou vody a pár minut podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.