Drůbeží masová směs na čínský způsob
28 min.
Ingredience
- 400gramůKrůtí prsa
- 400gramůKuřecí prsa
- 3kusyPórek
- 200gramůZelí hlávkové bílé
- 100gramůHlíva ústřičná
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 3špetkyPepř černý mletý
- 1hrstArašídy
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
16 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Omytá a osušená krůtí a kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Očištěný pórek s a 1/4 hlávky bílého zelí pokrájená na tenké proužky. Hlívu ústřičnou očistíme a nakrájíme též na proužky.
- 2V rozehřátém woku si rozpálíme olej. Za stálého míchání orestujeme pokrájené maso, houby, restujeme vše 2 minuty, pak přímícháme pórek, zelí, oloupané burské oříšky, Směs restujeme další 2 minuty, ochutíme ji sójovou omáčkou, worcesterovou omáčkou a pepřem. Znovu vše promícháme a restujeme za další 2-4 minuty, až bude vše měkké. Čínskou masovou směs podáváme hned teplou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.