Drůbeží masová směs na čínský způsob

28 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
16 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená krůtí a kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Očištěný pórek s a 1/4 hlávky bílého zelí pokrájená na tenké proužky. Hlívu ústřičnou očistíme a nakrájíme též na proužky.
  • 2
    V rozehřátém woku si rozpálíme olej. Za stálého míchání orestujeme pokrájené maso, houby, restujeme vše 2 minuty, pak přímícháme pórek, zelí, oloupané burské oříšky, Směs restujeme další 2 minuty, ochutíme ji sójovou omáčkou, worcesterovou omáčkou a pepřem. Znovu vše promícháme a restujeme za další 2-4 minuty, až bude vše měkké. Čínskou masovou směs podáváme hned teplou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.