Drůbeží polévka z kachních drůbků

70 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůKachní drůbky
    • 100gramůZeleninová směs jarní - mražená
    • 2kusyBrambory zimní
    • 2gramySůl
    • 2litryVoda pitná
    • 2lžícePolévkové koření
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Vápník
34 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. Petrželku opláchneme pod tekoucí vodou a nasekáme nadrobno. Kachní drůbky také propláchneme vodou a dáme je vařit do vroucí osolené vody. Když je maso měkké, vyjmeme ho z vývaru děrovanou naběračkou, nasekáme nadrobno a vrátíme zpátky do vývaru, znovu uvedeme do varu. Když se poléva vaří, přidáme mraženou polévkovou zeleninu, kousky brambor, polévkové koření a polévku vaříme do změknutí zeleniny. Polévku podáváme teplou, ozdobenou nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.