Drůbeží polévka z kachních drůbků
70 min.
Ingredience
- 500gramůKachní drůbky
- 100gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 2kusyBrambory zimní
- 2gramySůl
- 2litryVoda pitná
- 2lžícePolévkové koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Vápník
34 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. Petrželku opláchneme pod tekoucí vodou a nasekáme nadrobno. Kachní drůbky také propláchneme vodou a dáme je vařit do vroucí osolené vody. Když je maso měkké, vyjmeme ho z vývaru děrovanou naběračkou, nasekáme nadrobno a vrátíme zpátky do vývaru, znovu uvedeme do varu. Když se poléva vaří, přidáme mraženou polévkovou zeleninu, kousky brambor, polévkové koření a polévku vaříme do změknutí zeleniny. Polévku podáváme teplou, ozdobenou nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.