Drůbeží salát se sýrem a jablky
20 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej stolní
- 1kusJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 3kusyJablka
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
- 250gramůDrůbeží maso vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Vařené nebo pečené drůbeží maso a jablka pokrájíme na nudličky. Osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zalijeme jogurtem,
- 2smíchaným s olejem.
- 3Lehce promícháme a necháme chvíli rozležet.
- 4Salát podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.