Drůbeží vývar se sýrovými knedlíčky

42 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
578 mg
Cukr
142 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky vložíme měkký sýr, rozměklé máslo, žloutky, mouku a smetanu, osolíme a vše spolu dobře promícháme. Z bílků ušleháme sníh a přimícháme do těsta. Lžičkou tvarujeme malé knedlíčky, které zavařujeme ve slané vodě 2 minuty. Scedíme a necháme okapat. Knedlíčky vložíme do pekáčku v jedné vrstvě, pokapeme rozpuštěným máslem, zasypeme strouhaným parmezánem a zapečeme v horké troubě 10 minut.
  • 2
    Do talíře vložíme 4 knedlíčky a zalijeme horkým vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.