Drůbeží zavářka

31 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
41 mg
Cukr
765 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené kuřecí maso rozemeleme nebo rozmixujeme.
  • 2
    Přidáme vejce a žloutky, přilijeme smetanu a bešamel, ochutíme špetkou soli a mletého muškátového oříšku.
  • 3
    Zavářku nalijeme do vymazaných formiček a vaříme ve vodní lázni 15 minut. Necháme vychladnout a nakrájíme na požadované tvary.
  • 4
    Zavářku povaříme v osolené vroucí vodě jednu minutu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.