Dukátové buchtičky s vinným šodó

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1071 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
41 g
Sacharidy
133 g
Vláknina
4 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Postup při přípravě tohoto receptu je stejný jako u receptury Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem.
  • 2
    Příprava šodó: Žloutky rozšleháme s cukrem, zalijeme vínem a za stálého šlehání ve vodní lázni nebo na páře nahříváme až do zhoustnutí. Do hotového šodó zamícháme vanilkový cukr.
  • 3
    Při podávání horkým šodó přeléváme porce teplých buchtiček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.