Dunajské klobásy s fazolemi
50 min.
Ingredience
- 8kusůKlobása Dunajská
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1kusPaprika zelená
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 400gramůFazole cannellini
- 4lžíceVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1048 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
84 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky. Propícháme klobásy vidličkou a pečeme je na předehřátém grilu 12 minut. Poté je dáme stranou a udržujeme teplé.
- 2Rozehřejeme v pánvi olej, osmahneme na něm pokrájenou cibuli, papriku a česnek. Přidáme do pánve rajčata a 5 minut podusíme za občasného míchání, aby se trochu odpařila voda a omáčka zhoustla.
- 3Přidáme do směsi fazole cannellini, rajčatový protlak a klobásky. Prohříváme 5 minut, přidáme 4 lžíce vody. Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.