Dunajské klobásy s fazolemi

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1048 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
84 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky. Propícháme klobásy vidličkou a pečeme je na předehřátém grilu 12 minut. Poté je dáme stranou a udržujeme teplé.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi olej, osmahneme na něm pokrájenou cibuli, papriku a česnek. Přidáme do pánve rajčata a 5 minut podusíme za občasného míchání, aby se trochu odpařila voda a omáčka zhoustla.
  • 3
    Přidáme do směsi fazole cannellini, rajčatový protlak a klobásky. Prohříváme 5 minut, přidáme 4 lžíce vody. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.