Dušená čočka s kokosem

50 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
22 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku necháme máčet do druhého dne, poté ji v téže vodě uvaříme téměř do měkka. Cibuli nakrájíme a na rozpáleném másle osmahneme do zlatova. Přidáme kmín, hořčičné semínko, krátce orestujeme, vmícháme čočku a dál vaříme.
  • 2
    Mírně podlijeme, zakryjeme a dusíme přibližně 15 minut. Vmícháme kokos a nadrobno nasekané feferony. Když je čočka měkká, ochutíme solí, promícháme, posypeme nadrobno nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.