Dušená locika s cibulkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lociky důkladně omyjeme a zbavíme je prvních tvrdých listů. Vložíme do máslem vymazaného pekáče, rozřízneme do půlky křížem a na každou lociku vložíme jednu menší cibuli. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme cukr a petrželku. Pekáč zakryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a dáme do trouby. Dusíme 15 minut, pekáč odkryjeme a 5 minut dopečeme odkryté.
  • 2
    Podáváme k pečeným a dušeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.