Dušená mladá zelenina

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
10 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme máslo. Přidáme očištěný, podélně rozpůlený pórek a tuřín, očištěnou baby karotku a oloupanou šalotku. Přilijeme vývar, přidáme cukr, bobkový list a pepř. Přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme 10 minut.
  • 2
    Pokličku odstraníme a zeleninu vaříme 2-3 minuty. Šťáva má zhoustnout.
  • 3
    Ve šťávě obalíme zeleninu, vyjmeme bobkový list a podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.