Dušená mrkev po švýcarsku

45 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli krájíme na půlkolečka.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olivový olej, vložíme na něj mrkev a cibuli, osolíme, přidáme cukr a koření. Mícháme na mírném ohni, dokud cukr nezkaramelizuje. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme do měkka.
  • 3
    Před koncem dušení zaprášíme porkm moukou a ještě krátce podusíme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.