Dušená ryba po thajsku

30 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
31 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Použijeme dva filety z tresky o hmotnosti 140 g jeden.
  • 2
    Utřený česnek smícháme se zázvorem, nasekanou chilli papričkou a limetkovou kůrou. Tuto směs rozdělíme na filety a ty umístíme na dva čtverce alobalu. Zastříkneme limetkovou šťávou.
  • 3
    Pak choi rozebereme na listy a ty rozdělíme na rybu. Zalijeme sójovou omáčkou, zabalíme do balíčku a dusíme 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.