Dušená ryba po thajsku
30 min.
Ingredience
- 280gramůTreska filety
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1stroužekČesnek
- 1kusChilli paprička
- 1kusLimetka
- 3kusyPak čoj
- 2lžíceOmáčka sójová
Počet porcí:
2Postup přípravy
- 1Použijeme dva filety z tresky o hmotnosti 140 g jeden.
- 2Utřený česnek smícháme se zázvorem, nasekanou chilli papričkou a limetkovou kůrou. Tuto směs rozdělíme na filety a ty umístíme na dva čtverce alobalu. Zastříkneme limetkovou šťávou.
- 3Pak choi rozebereme na listy a ty rozdělíme na rybu. Zalijeme sójovou omáčkou, zabalíme do balíčku a dusíme 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.