Dušená rýže s brynzou

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
16 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Vápník
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, propláchneme horkou vodou a vložíme do hrnce s vodou (poměr jeden díl vody, 1,5 díl voda). Rýži nesolíme, brynza je dost slaná.
  • 2
    V mezičase vyškvaříme na pánvi slaninu nakrájenou na kostičky. Brynzu vymícháme do hladké hmoty.
  • 3
    Do udušené rýže opatrně vmícháme slaninu a brynzu. Dbáme, aby rýže nezkašovatěla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.