Dušená šalotka s karamelem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
732 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
126 g
Vláknina
450 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou šalotku dáme do rendlíku s 5 dl vody, přidáme sůl a pod pokličkou ji vaříme pomalu 8-10 minut. Poté ji scedíme a osušíme. V pekáčku si rozpustíme máslo, vložíme šalotku, osolíme ji, posypeme drceným karamelovým cukrem, podlijeme zeleninovým vývarem a zakryjeme pokličkou. Šalotku dáme do předehřáté trouby na 200°C a dusíme ji doměkka přibližně 15 minut. Podáváme ji jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.