Dušené červené zelí s hrozinkami
35 min.
Ingredience
- 700gramůZelí hlávkové červené
- 180gramůHrozinky
- 2lžíceOcet vinný
- 1lžíceCukr krupice
- 50gramůMáslo čerstvé
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
309 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, vykrojíme košťál a nakrájíme na velmi tenké nudličky.
- 2Na másle s olejem zelí osmažíme, osolíme, přidáme cukr, hrozinky a ocet. Směs dusíme, až je zelí poloměkké.
- 3Podáváme jako přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.