Dušené hovězí na badyánu s fazolovými klíčky

45 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
8 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
17 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar vlijeme do většího hrnce, vložíme na menší kousky nakrájené maso, přidáme nadrobno nasekaný česnek, pokrájené koriandrové kořeny, skořici, badyán, sójovou i rybí omáčku a dochutíme cukrem. Přivedeme k varu a na mírném ohni necháme povařit cca 30 minut. Během vaření odstraníme všechnu vytvořenou pěnu.
  • 2
    Fazolové klíčky rozdělíme do misek, z hrnce vyjmeme skořici a badyán, hotovou omáčkou přelijeme klíčky, dozdobíme nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, nasekanou natí koriandru a ihned teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.