Dušené hovězí s kapiemi a smetanou
80 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 6kusůPaprika sterilovaná
- 600gramůHovězí maso přední
- 1lžičkaSůl
- 60gramůOlej stolní
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,25litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na kostky jako na guláš.
- 2Vložíme je do horkého oleje, opečeme, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a dusíme doměkka.
- 3Nakonec přidáme nakrájenou kapii, zahustíme smetanou s rozkvedlanou moukou a povaříme.
- 4Podáváme s rýží, knedlíkem nebo s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.