Dušené kedlubny se smetanou a koprem
40 min.
Ingredience
- 400gramůKedlubna
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCukr krupice
- 200gramůZakysaná smetana
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na másle podusíme očištěné, na nudličky nakrájené kedlubny. Osladíme je a osolíme.
- 2Měkké kedlubny zahustíme zakysanou smetanou a zaprášíme hladkou moukou. Chvíli povaříme a nakonec přidáme nasekaný kopr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.