Dušené rybí filé se smetanou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a chvíli marinujeme.
  • 2
    Omyté zelné listy spaříme vroucí vodou, zabalíme do nich porce filé a dusíme v kastrolu na olivovém oleji pod pokličkou.
  • 3
    Podušené filé vyjmeme a do výpeku přilijeme rybí vývar. Krátce povaříme, přilijeme smetanu a přidáme nasekaný kopr.
  • 4
    Rajčata omyjeme, krátce blanšírujeme a potom je nakrájíme na dílky a mírně osolíme.
  • 5
    Závitky upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a obložíme rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.