Dušené strouhání
35 min.
Ingredience
- 1lžíceTuk
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMouka polohrubá
- 100mililitrůVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
925 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Z mouky, soli a vejce připravíme hodně tuhé těsto. Těsto nastrouháme na hrubém struhadle, rozložíme na plech a necháme oschnout.
- 2Takto připravené strouhání opražíme na pánvi nasucho, poté omastíme a po částech přiléváme vývar. Přikryté dusíme doměkka stejně jako rýži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.