Dušené telecí s citronovou kůrou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
184 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle spolu s nakrájenou zeleninou.
  • 2
    Přidáme mouku, zamícháme, podlijeme vývarem a dusíme.
  • 3
    K měkkému masu přidáme rajčatový protlak, vývar, aby bylo maso zakryto a ještě povaříme.
  • 4
    Hotovou omáčku přecedíme a před podáváním plátky masa posypeme nastrouhanou citronovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.