Dušené vepřové hranolky
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřová kýta
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyPaprika zelená
- 1kusFeferony
- 1lžičkaSůl
- 1hrnekVoda pitná
- 1lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme na rozehřátém oleji.
- 2Potom vmícháme mletou papriku, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, očištěné, na proužky nakrájené papriky a nasekanou feferonku. Vše krátce osmahneme. Nakonec přidáme kečup, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Podle chuti osolíme. Během dušení maso podle potřeby podléváme trochou vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.