Dušené vepřové kotlety

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusyVepřové kotlety
    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Vláknina
16 mg
Vápník
19 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety do poloviny odkrojíme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
  • 2
    Na rozpáleném sádle maso po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s různě připravenými bramborami, s dušenou zeleninou, s rýží nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.