Dušené vepřové kotlety
60 min.
Ingredience
- 2kusyVepřové kotlety
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Vláknina
16 mg
Vápník
19 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety do poloviny odkrojíme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
- 2Na rozpáleném sádle maso po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.
- 3Podáváme s různě připravenými bramborami, s dušenou zeleninou, s rýží nebo s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.