Dušené zelí kysané s jablky
40 min.
Ingredience
- 2lžíceSádlo škvařené
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 400mililitrůVoda pitná
- 2lžíceCukr krupice
- 500gramůZelí kysané
- 2kusyJablka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
5 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Ze zelí slijeme lák, který odložíme, zelí překrájíme.
- 2Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. K cibuli přidáme zelí, hrubě nastrouhaná jablka, která jsme oloupali a zbavili jádřinců. Do zelí vlijeme nálev, vodu a dusíme, až je zelí měkké. Hotové zelí ochutíme cukrem a solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.