Dušený celer s hráškem
30 min.
Ingredience
- 400gramůCeler bulvový
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 2špetkyPepř bílý
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,33lžičkaSůl
- 150gramůHrášek v mírně slaném nálevu
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěný, nahrubo ustrouhaný celer, opepříme, osolíme, zalijeme vodou a pod pokličkou dusíme.
- 2Po 15 minutách vmícháme přecezený hrášek, promícháme a necháme prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.