Dušený hlávkový salát s karotkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý salát povaříme v osolené vodě asi 5 minut a vychladíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a krátce podusíme na másle. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, podusíme a zalijeme vývarem.
  • 3
    Hlávkový salát vymačkáme, zformujeme a dusíme v připraveném základu spolu s očištěnou karotkou. Podle chuti přisolíme a dodusíme doměkka.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.