Dušený králík

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
18 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
48 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme, osušíme a naporcujeme králíka. Jednotlivé porce osmahneme ze všech stran na oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a česnek. Podlijeme hrnkem vody, osolíme, přidáme majoránku a necháme dusit.
  • 2
    Na pánvi orestujeme zeleninu na másle, osolíme a necháme trochu podusit.
  • 3
    Králičí maso vyndáme a vykostíme, šťávu zahustíme jíškou a přivedeme k varu, mícháme.
  • 4
    Maso vložíme do hotové omáčky, přidáme zeleninu, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.