Dušený králík s citronem
60 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 1kusCitrony
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusPetržel kořen
- 0,25kusCeler bulvový
- 800gramůKráličí maso
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na másle osmahneme nakrájenou zeleninu a cibuli.
- 2Porce odblaněného králíka na tomto základu opečeme po obou stranách, podlijeme a dusíme. Při podlévání maso pokapeme citronovou šťávou.
- 3Když maso změkne, vložíme je do trouby zčervenat. Šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Po odstavení z ohně ještě zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.