Dušený králík s hráškem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého králíka rozdělíme na porce, opečeme na rozpáleném sádle a přidáme jemně nakrájenou cibuli a špetku oříšku. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
  • 2
    Potom přidáme okapaný hrášek a ještě podusíme.
  • 3
    Nakonec zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodou a krátce podusíme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, s rýží nebo s noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.