Dušený králík s kapary a smetanou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
613 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme porce odblaněného králíka, osolíme a opečeme. Mírně podléváme, obracíme a dusíme doměkka.
  • 2
    Maso vyjmeme, do šťávy přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a povaříme. Omáčku přecedíme, vložíme do ní maso a prohřejeme. Nakonec přidáme dobře omyté, nasekané kapary.
  • 3
    Pováváme s jemným knedlíkem, s nočky nebo s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.