Dušený tuňák s křenem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
17 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osoleného tuňáka zaprášíme paprikou a smažíme na rozpáleném oleji. Osmaženého tuňáka přeložíme na talíř a držíme na teple. Do pánve, kde se tuňák smažil, osmažíme drobně pokrájenou cibuli, na ni vložíme zpět tuňáka, podlijeme a chvíli dusíme.
  • 2
    V mezičase uvaříme podle návodu na obalu zelené nudle. Uvařené scedíme, necháme řádně okapat a v míse smícháme s máslem a jemně nastrouhaným křenem.
  • 3
    Tuňáka vyjmeme ze šťávy a servírujeme na porci zelených nudlí. Šťávu z tuňáka podáváme v omáčníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.