Dýňový koktejl

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýňovou dužinu nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka s trochou minerální vody, skořicí a 2 hřebíčky. Necháme okapat, umixujeme a vychladíme.
  • 2
    8 snítek máty (nebo meduňky) omyjeme a nahrubo je nasekáme.
  • 3
    Bylinky, dýňové pyré, mléko, jogurt a med umixujeme v mixéru a okořeníme tlučeným hřebíčkem ve hmoždíři.
  • 4
    Koktejl podáváme ve sklenicích, posypeme růžovým pepřem a dozdobíme meduňkou nebo mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.