Džalébí

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
41 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
2 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, jogurtu, syrovátky a špetky šafránu zaděláme těsto. Necháme je asi 1 hodinu odpočinout.
  • 2
    Z cukru a vody svaříme sirup a ochutíme jej růžovou vodou.
  • 3
    Připravené těsto dáme do sáčku s trubičkou a do rozpáleného oleje opatrně stříkáme různé tvary.
  • 4
    Usmažené džalébí necháme okapat a potom je namáčíme v připraveném sirupu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.