Džem z hroznů s červeným vínem
40 min.
Ingredience
- 2kilogramyHroznové víno
- 1kilogramCukr krystal
- 2decilitryVíno červené
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
1 g
Cukr
87 g
Postup přípravy
- 1Hrozny důkladně omyjeme, bobule otrháme, odstraníme stopky, vsypeme do hrnce. Zalijeme vínem, na mírném ohni za stálého míchání rozvaříme. Poté prolisujeme, přisypeme cukr a zahříváme, dokud se nerozpustí.
- 2Po zhoustnutí ještě horký džem rozdělíme do skleniček, necháme vychladnout, uzavřeme a uložíme na tmavém, suchém místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.