Ementál s majonézou
10 min.
Ingredience
- 240gramůSýr Ementál (Primátor)
- 3gramyPepř černý mletý
- 15mililitrůCitronová šťáva
- 40gramůŠunka dušená
- 120gramůVeka chlebíčková krájená
- 150gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
49 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
214 mg
Cukr
203 mg
Postup přípravy
- 1Ementál nastrouháme nahrubo, nasypeme do mísy, opepříme, promícháme s majonézou, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme. Šunku nakrájíme na nudličky a ozdobíme povrch sýru.
- 2Před podáváním důkladně vychladíme a podáváme s plátky bílé veky nasucho opečenými v topinkovači.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.