Ementál smažený v těstíčku
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1decilitrVoda pitná
- 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 150gramůOlej stolní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1200 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
98 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
284 mg
Postup přípravy
- 1Do mouky dáme 1 bílek, sůl a postupně ředíme vodou. Z druhého bílku ušleháme sníh a přidáme jej k těstíčku.
- 2Sýr nakrájíme na plátky, namáčíme v těstíčku a klademe do rozpáleného oleje. Zprudka smažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.