Ementálská broskev
10 min.
Ingredience
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
- 5kusůOřechy vlašské
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 50gramůŠunka dušená
- 10gramůPažitka
- 500gramůKompot broskvový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
78 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z plátku ementálu vykrojíme 5 koleček o velikosti poloviny broskve.
- 2Umícháme máslo se špetkou soli a s pažitkou do pěny. Hmotu nastříkáme sáčkem na sýr a navrch položíme broskev. Ozdobíme plátkem šunky a jádrem vlašského ořechu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.