Enchilada s fazolemi a sýrem
25 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 90gramůPaprika zelená
- 8kusůTortilla
- 250gramůFazole bílé sterilované
- 120gramůRajčata
- 250gramůSýr Čedar
- 1špetkaSůl
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
31 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, rajčata a papriku očistíme, omyjeme a pokrájíme na malé kousky. Sýr nastrouháme.
- 2Olej rozpálíme na pánvi a osmažíme na něm připravenou cibuli s paprikou, osolíme. Smažíme 3 minuty. Tortilly rozložíme na pracovní desku, potřeme vrstvou smažené cibule a papriky, přidáme krájená rajčata, fazole a 1/2 strouhaného sýru. Zarolujeme a rolky přendáme do zapékací mísy a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme 10 minut při 200°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.