Exotický salát s bílým rumem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
7 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče a grapefruit oloupeme, jednotlivé dílky zbavíme vnitřních blan.
  • 2
    Kiwi oloupeme, nakrájíme na kolečka a dáme do mísy.
  • 3
    Meloun rozpůlíme, lžičkou odstraníme semena a kulatým vykrajovačem z melounu vykrajujeme kuličky, které přidáme k ostatnímu ovoci.
  • 4
    Cukr se 7 lžícemi vody svaříme do hustoty sirupu, necháme vychladnout. Přidáme rum a pomerančovou šťávu, dobře promícháme a přelijeme ovoce. Salát necháme 1 hodinu odležet v chladničce.
  • 5
    Salát rozdělíme na připravené talíře a posypeme nasekanými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.