Expresní utopenci Ládi Hrušky
21 min.
Ingredience
- 2kusyŠpekáčky
- 1kusCibule
- 30mililitrůOcet kvasný lihový
- 30mililitrůOlej rostlinný
- 30mililitrůHořčice plnotučná
- 30mililitrůKečup
- 30mililitrůWorchester čistě přírodní
- 30mililitrůChilli omáčka
- 60mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
910 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
89 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Špekáčky nebo párky nakrájíme na kolečka a větší cibuli na půlkolečka.
- 2V malém hrnci smícháme vodu, ocet, olej, hořčici, kečup, worchestrovou omáčku a chilli omáčku a přivedeme k varu. Jakmile se nálev začne vařit, hrnec odstavíme z plotny.
- 3Do zavařovací sklenice vložíme polovinu nakrájených párků a cibule a zalijeme polovinou nálevu. Do sklenice doplníme zbytek párků a hořčice a přelijeme druhou polovinou nálevu.
- 4Sklenici pevně uzavřeme a dáme do chladničky odležet. Pokrm je možné konzumovat ihned po vychladnutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.