Farfalle s houbovou omáčkou

25 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě vaříme farfalle podle návodu na obalu, poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    Žapmiony očistíme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme máslo a houby na něm restujeme, jakmile pustí šťávu, tak k nim rozdrobíme kostku zeleninového vývaru. Za občasného míchání vaříme asi 15 minut. Potom pánev odstavíme a přimícháme zakysanou smetanu.
  • 3
    Farfalle rozdělíme na připravené talíře a přelijeme houbovou omáčkou. Zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.