Farfalle se zeleným chřestem a krevetami
45 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Farfalle
- 3litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 2kusyŠalotka
- 2kusyChilli paprička
- 150gramůKrevety tygří - loupané
- 100mililitrůVývar zeleninový
- 1lžíceSolamyl
- 150gramůChřest zelený
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
3 g
Cukr
265 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
- 2Očištěný, omytý chřest zbavený dřevnatých konců uvaříme v osolené vodě doměkka.
- 3Na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme omyté krevety s nasekanými chilli papričkami a nakrájenou šalotkou. Podlijeme vývarem a dusíme asi 5 minut.
- 4Potom do směsi za stálého míchání přilijeme solamyl rozmíchaný ve 100ml vody a nakonec vmícháme uvařené těstoviny.
- 5Porce těstovin ozdobíme uvařeným chřestem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.