Farfalle se zeleným chřestem a krevetami

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
3 g
Cukr
265 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Očištěný, omytý chřest zbavený dřevnatých konců uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 3
    Na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme omyté krevety s nasekanými chilli papričkami a nakrájenou šalotkou. Podlijeme vývarem a dusíme asi 5 minut.
  • 4
    Potom do směsi za stálého míchání přilijeme solamyl rozmíchaný ve 100ml vody a nakonec vmícháme uvařené těstoviny.
  • 5
    Porce těstovin ozdobíme uvařeným chřestem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.