Farfalle se zeleným pepřem a cukrovým hráškem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
910 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
48 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím přivedeme v hrnci k varu víno, snížíme teplotu a vaříme dokud se neodpaří asi na polovinu množství. Poté přilijeme smetanu a opět odpařujeme na polovinu objemu. Odstavíme, vmícháme pepř bez nálevu a tučnou smetanu. Směs zvolna zahřejeme, přidáme cukrový hrášek a vaříme dokud hrášek nezíská jasně zelenou barvu. Ochutíme solí, nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.