Fazole s kuřecím masem z jednoho hrnce

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli dosklovita. Poté přidáme paprika a chvíli opékáme. Poté přidáme kuřecí stehno, tymián a bobkový list a zalijeme horkou vodou tak, aby bylo stehno téměř celé ponořené.
  • 2
    Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu, přidáme masox a vaříme 30 minut doměkka.
  • 3
    Poté přidáme fazole i s nálevem, oloupané a nakrájené brambory a klobásu nakrájenou na půlkolečka a vaříme 10 minut.
  • 4
    Poté vyjmeme kuře, zbytek pořád vaříme (budeme vařit ještě asi 30 minut). Až kuře trochu vychladne, tak z něj stáhneme kůži a vidličkou ho natrháme na kousky, které vrátíme do hrnce.
  • 5
    Vaříme do té doby, dokud se nevypaří přebytečná tekutina. Od vyjmutí kuřete to je asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.