Fazole s uzeným masem
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůFazole bílé
- 500gramůVepřové koleno uzené
- 1lžičkaSůl
- 100gramůSádlo škvařené
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1026 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
56 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
19 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na noc do vody, druhý den vodu doplníme, osolíme a fazole spolu s uzeným masem vaříme pod pokličkou doměkka.
- 2Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na menší kousky. Fazole omastíme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.