Fazole v leču
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500mililitrůLečo sterilované
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 150gramůFazole bílé
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do měkka a scedíme je.
- 2Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme mletou paprikou, přidáme sterilované lečo a uvařené fazole. Vše prohřejeme, podle chuti přisolíme.
- 3Podáváme se sázenými vejci a chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.